Celine-logo
Si el que busques són ulleres amb personalitat i força, Celine és la teva marca. Ulleres amb acetats contundents, línies gruixudes, en colors i tons molt atractius.
Alain_Mikli-logo
És sinònim de distinció i provocació, com a resultat d'un disseny únic i combinacions de colors exclusives. Dissenys atrevits per a crear marcs llegendaris que continuen sent part de la història del disseny d’ulleres..
oliver--peoples-logo
El sofisticat i la subtilesa dels seus detalls defineixen l'estil d'Oliver Peoples, una firma que marca la diferència entre l’ordinari i extraordinari. A més, la seva estètica d'època es manté en el cor de la seva essència.
GARRET-LEIGHT-logo
Si el que et va és el vintage, les ulleres Garret Leight són per a tu. Si també busques comoditat, les lleugeres muntures característiques de la marca californiana són aptes per a qualsevol públic.
Retrosuperfuture-logo
Una aposta pels alts estàndards de qualitat al cinema i la música és una de les principals singularitats de Super. Les seves ulleres, fetes a mà a Itàlia pels millors fabricadors i amb els millors materials, es produeixen en una àmplia gamma de colors.
sabinebe logo
“Ser com ser, ser com existir” aquest és el seu lema. Les ulleres Sabine Be, amb els seus inconfusibles dissenys i la seva perfecta combinació de colors, mai et deixen de sorprendre.
face-a-face-logo
Un caràcter fort, modern i creatiu, combinant colors, aquest és l'enfocament que té Face a Face. Si la personalitat que transmet aquesta marca, creada a França en 1995, encaixa amb la teva, aquí trobaràs les teves ulleres.
Moncler-logo
Moncler és tecnologia i estil. En els seus models d'ulleres es troba la seva gran influència com a marca pionera de moda après-*ski.
Bob-Sdrunk-logo
Materials excepcionals, acetats de gran qualitat i un muntatge exquisit són trets fonamentals de les ulleres Bob Sdrunk, que només en aparença poden semblar senzilles. Els seus colors, triats acuradament, mostrant detalls en cada muntura, com els reflexos, estampats i la varietat de tons, són part del disseny de les ulleres.
Folc-logo
Ets d'aquelles persones que prefereixen el disseny i els productes de qualitat per davant del nom d'una marca? Folc és la marca anònima dedicada a les persones com tu.
woow-logo
La mescla del tradicional i el casual defineix l'estil de WOOW. És tan casual que cada matí et farà riure amb el missatge que inclou en la part interna de les varetes de les seves ulleres.
Etnia-logo
Ètnia Barcelona és art, és color, és llum, és Barcelona, és cultura, és qualitat, són les persones que ho fan possible i la cultura mediterrània que ho aconsegueix tot. En el departament de producció, fan físics els somnis del departament de disseny. Industrialitzant el procés, donant ergonomia i comoditat a les ulleres o fent-les més estètiques.
silhouette-logo
Marcant pautes d'estil, confort i material des de 1964, Silhouette, de fabricació austríaca, gaudeix d'un disseny il·limitat, inconfusible i únic que no deixa de sorprendre. La claredat i lleugeresa fa que les seves ulleres mostrin un caràcter atemporal.
Komorebi-logo
“Pas de la llum del sol que es filtra per les fulles dels arbres” Com el mateix significat que dona nom a la marca, les seves muntures són fortes, senzilles i amb detalls subtils.
andy wolf logo
Si busques unes ulleres que aportin a la teva mirada un look extrem i colors molt vius, Andy Wolf et proposa l'opció perfecta. Aquesta marca amb els seus extremats dissenys et sorprendrà a tu, i a aquells que creuen que està tot inventat.
Tom-Ford-logo
Et caracteritza un estil elegant i sorprenent? Si és així, les col·leccions de Tom Ford són per a tu. La qualitat dels seus materials i la seva robustesa, els va portar a produir un disseny per a les pel·lícules de James Bond, un dels seus dissenys més venuts en el moment.
Ray-ban-logo
80 anys d'història, primer fabricant modern d'ulleres de sol i responsable de la creació de les ulleres de sol més imitades del món. Tot això, i molt més, és Ray-Ban.
Oklay-logo
Oakley són les ulleres dels ciclistes, si tu n’ets un, queda't aquí. Va sorgir en 1984 amb les ulleres de sol anomenades visera, fetes de plàstic i amb lents desmuntables. Van ser popularitzades per Greg LeMond, guanyador del Tour de França, i altres ciclistes professionals.
Eyepetizer
Si et van les lents de colors, Eyepetizer és la línia d'ulleres essencial per a tu. Ultralleugera, amb muntures en colors i metalls daurats i plata, la marca té lents de color lila, verd, blau i violeta.
prada-logo
Ray-ban-logo
persol-logo
Komorebi-logo
Giorgio-Nannini-logo
GigiStudios-logo
GigiStudios-logo