SALUT VISUAL

Volem donar-te una atenció ocular integral i centrada en el teu cas. Realitzant una revisió optomètrica completa i assessorar en la millor solució per als teus ulls, acompanyant-te així, en les alteracions visuals que van apareixent al llarg de la vida.

Tu decideixes com veus el món, nosaltres t’ajudem a veure-ho clar!

REVISIO-OPTOMETRICA-2

Revisió optomètrica

Una revisió totalment complerta on realitzem una exploració amb biomicroscopi per coneixer la teva salut ocular, un anàlisis optometric per cercar el teu benestar visual, revisió de la pressió ocular i una topografia corneal amb aparells de última generació.

Nosaltres realitzem:

Tractament visual infantil

L’OMS recomana haver realitzat una revisió oftalmològica completa abans dels quatre anys per detectar qualsevol patologia i posteriorment realitzar controls anuals optomètrics per detectar alteracions visuals que puguin afectar a la visió de l’infant. Per això, nosaltres acompanyem als teus infants en aquest procés.

Signes a tenir en compte:

Tractament de la miopia

Els canvis d’hàbits han fet que la presència de la miopia hagi augmentat en la nostra societat. L’OMS preveu que el 2050 el 50% de la població mundial tindrà miopia. Per això, necessitem prevenir per minimitzar l’efecte del creixement axial i disminuir els riscos que comporta un ull miop.

Com tractem la miopia?

REVISIO-OPTOMETRICA-

LENTS DE CONTACTE

Som contactòlegs especialitzats i adaptem tota classe de lents, per miopia, astigmatisme, hipermetropia, presbícia i per a còrnies irregulars. Buscarem les millors lents de contacte per tu.
Audiologia

AUDIOLOGIA

Una bona audició millora la qualitat de vida. Per això, als nostres centres gaudim d’especialistes que t’assessoraran i t’adaptaran el model més adequat d’audiòfons de última generació per a tu.

La teva qualitat de vida por incrementar molt si hi sents bé, no renunciis a això, tenim moltes solucions que et poden ajudar,
T’oferim la millor tecnologia en audiometria per connectar els teus audiòfons a diferents dispositius i oferir-te així una audició natural i adaptada a cada situació, evitant el so metàl·lic i adaptant-los al volum que necessitis en cada ambient.