QUI SOM

Als anys 90 vam decidir obrir les nostres portes per crear una òptica de proximitat on les teves necessitats, el disseny i la moda fossin el centre. Un espai on ser atès amb professionalitat i amb molta cura per l’elecció de totes les nostres muntures per tal de que hi trobessis allò que no trobaves a les òptiques més convencionals.

Després de més de 25 anys seguim amb el mateix lema: Tu decideixes com veus el món!, per això t’oferim els dissenys més alternatius i diferents sempre en paral·lel amb les tendències del moment.

arrow down

Però a C4 òptics som molt més que moda. La moda i el servei van de la mà. Nosaltres t’acompanyem al llarg de la vida amb les teves necessitat visuals , els nostres especialistes et donen les solucions més adients per al teu cas.

Treballem amb cura perquè trobis les ulleres que s’adaptin millor al teu estil i que sentis que amb elles ets la teva millor versió.

Avui les nostres òptiques de Craywinckel i Aribau segueixen sent referent d’avantguarda, disseny i sobretot tracte i proximitat pels nostres clients.